torstai 8. lokakuuta 2015

Inspiraatio: Syysruskan sävyjä

(kuva: buzzquotes)


Syksyn muodissa näkyvät vuosi toisensa jälkeen luonnon värikirjosta poimitut vaikutteet. Tähän postaukseen olemme valikoineet muutamia kuvia inspiraatioksi ja vinkeiksi, kun kasaat omaa väripalettiasi tätä syksyä silmällä pitäen :) 



(kuva: fashionstyle.us)


(kuvat: stylesweekly.com)


(kuva: stylehoster.com)

Syksyiset sävyt loistavat niin hiuksissa, meikeissä kuin vaatteissakin. Lämpimät ruskean sävyt, kulta ja kupari ovat etuoikeutetusti syksyn suosikkivärejä ja niiden rinnalla nähdään syviä viininpunaisia ja violetin eri sävyjä. 







(kuvat: stayglam.com, temptalia.com )


Neutraalit, murretut ruskean sävyt soveltuvat erinomaisesti hillittyihin päivämeikkeihin ja pukevat monia, olit sitten punapigmenttinen, hyvin vaalea tai voimakkaasti päivettynyt ja tummapiirteinen.




(kuvat: Pinterest)

Viime vuonna pinnalle nousseet todella tummat huulet antavat tämän syksyn muodissa tilaa vaaleammille vaihtoehdoille. Selkeälinjaiset ja näkyvästi meikatut kulmakarvat sen sijaan jatkavat suosion aallonharjalla viime vuoden tapaan. Tänä vuonna meikit ovat kaikenkaikkiaan hieman pehmeämpiä; smoky eye -silmät, punaiset huulet ja lähes nudet kokonaisuudet nostavat päätään viime vuoden draamaattisen tyylin jälkeen. 


Fall 2014:


(kuvat: Daily Makeover)



Fall 2015:


(kuvat: Elle.com)






(kuva: thefashionspot.com)


Syksyn värit näkyvät meikkien ohella tietysti myös asusteissa ja kynsissä. Jos aikaa ja taitoa riittää, voi sormenpäät koristella esimerkiksi seuraavanlaisin herkullisin värein, tietenkin kimallusta unohtamatta.





(kuva: Idda Von Munster)


- Leena kokosi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti